Organisaties

Organisaties worden steeds platter, waarbij de verantwoordelijkheid steeds lager in de organisatie komt te liggen. Ook komen er meer (tijdelijke) samenwerkingsverbanden. Er worden dan ook steeds meer eisen gesteld aan het zelfsturend vermogen van werknemers. Maar ook de professionele rol van leidinggevenden verandert. Zij zullen hun medewerkers anders aan moeten sturen.

Zelfbewustzijn, zelfreflectie en zelfsturing

Om goed te kunnen blijven functioneren binnen deze veranderende organisaties, is het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen op het vlak van persoonlijk leiderschap, authenticiteit, zelfsturing en zelfverantwoordelijkheid. En hiervoor is zelfbewustzijn, zelfreflectie en zelfsturing nodig. Een coach kan uw medewerkers begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Outplacement begeleiden

Een reorganisatie of ontslag is vaak behoorlijk ingrijpend voor de betrokkenen. Wilt u uw medewerkers hierbij begeleiding bieden? De coachgesprekken bij een outplacementtraject zijn gericht op onder meer loopbaanadvies, keuzes maken en zelfkennis. Maar ook meer praktische zaken kunnen aan de orde komen: vacatures vinden, een cv opstellen, zichzelf presenteren en internetmarketing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een coachtraject binnen uw organisatie is altijd op maat. Ik kom graag langs om kennis te maken en te vertellen wat ik voor u en uw medewerkers kan betekenen.

© Copyright - Derksen Coaching