Ervaringen

Mariëlle, 42 jaar:

“Het begon met heel veel plannen en ideeën waarbij het onderliggende thema en uitgangspunt voor mijn bedrijf klopte. Maar hoe dat vorm te geven, ging alle kanten op. De vragen die ik tijdens de coaching van Natasja kreeg, maakten dat ik veel meer ging focussen op wat nu echt bij mij paste, maar ook veel meer op de haalbaarheid van al die plannen. Ik kreeg ook inzicht in de patronen die er voor zorgden dat ik al 1,5 jaar aan het rommelen was zonder dat er echt wat van de grond kwam.

In de 4 sessies die ik met Natasja heb gehad, heb ik veel bereikt. Ik vind het heel bijzonder dat je in zo’n korte tijd tot dat inzicht en die helderheid kunt komen. Dat heeft in mijn geval geresulteerd in daadkracht. Inmiddels zijn de eerste activiteiten van mijn bedrijf gestart!”

Annet, 34 jaar:

“Ik heb inzicht gekregen in mijzelf en in de communicatie met anderen. Met name op mijn werk, waar het nodig was. Deze duidelijkheid heeft me zekerder gemaakt, wat me in mijn werkzaamheden veel helpt. En dat maar in een paar sessies!”

Sam, 44 jaar:

 “Ik kijk met een goed gevoel terug op onze gesprekken. Van tevoren had ik geen vast omlijnd doel, en ook geen duidelijke probleemstelling, Maar ik merkte wel dat ik mij op mijn werk vaak onzeker voelde over mijn positie. Tijdens de coaching werd me duidelijk dat dit niet alleen te maken had met de vele veranderingen op mijn werk, maar ook met mijn eigen reactie daarop. Het was interessant om te onderzoeken waarom ik zo reageerde, waar mijn gevoeligheden zitten en hoe dat zo is ontstaan. Ik heb ook een paar praktische tips gekregen waardoor ik mij minder kwetsbaar voel in onzekere tijden.”

Wil jij ervaren wat Derksen Coaching voor jou kan betekenen? Maak gratis kennis.

© Copyright - Derksen Coaching