Jouw coach

Om jou te helpen, zet ik – Natasja Derksen – ruim veertig jaar levenservaring in en vele jaren werkervaring. Coach/counselor word je niet zomaar. Ik heb de gerenommeerde opleiding tot Master Counselor gevolgd bij het Europees Instituut en de coachopleiding bij BGL & partners. Daarnaast volg ik regelmatig workshops en trainingen om mijn kennis actueel te houden en om bij te leren. Bovendien houden intervisiebijeenkomsten met andere coaches en supervisie mij bij de les als persoon en als coach. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.

Vertrouwelijk en respectvol

Ik bied jou een veilige omgeving waarin je open en eerlijk alles kunt vertellen. Vertrouwelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik oordeel niet en ben niet-directief: ik zal je nooit vertellen wat je moet doen. Dat is altijd aan jou. Mijn cliënten zeggen dat ik rustig en betrokken ben en dat ze zich begrepen en gehoord voelen.

Mijn aanpak is oplossingsgericht en praktisch en ik gebruik graag humor. Hoewel elk coachtraject anders is, maakt zelfreflectie altijd een belangrijk onderdeel uit van het coachtraject. Daarvoor krijg je vaak ook ‘huiswerk’ mee. Daarnaast gebruik ik verschillende oefeningen en technieken, waaronder RET, schrijf- en biografische opdrachten en mindfulness-oefeningen.

Tot slot: ik ben moeder van twee pubers (18 en 16) en leef me sportief uit in karate.

Natasja Derksen - coach en counselor

Ontvang tips van Derksen Coaching in je mail

© Copyright - Derksen Coaching